OUTSTEEL heeft verschillende ontwerpen, verschillende afwerkingen en verschillende bevestigingssystemen bedacht om perfect in elke omgeving te passen:

Met het merk OUTSTEEL, gewijd aan outdoor design, blijft Cheminées Poujoulat het terrein van de personalisering van verwarmingstoestellen verkennen. Deze keer zijn het de warmtepompen en airconditioningsystemen – onaantrekkelijk en helaas vaak erg zichtbaar – die profiteren van de knowhow van de Franse fabrikant. OUTSTEEL biedt een compleet en exclusief gamma warmtepomp- en airconditioningomkastingen die deze apparatuur op esthetische wijze beschermen en aankleden. Met OUTSTEEL wordt de warmtepomp of het airconditioningsysteem perfect geïntegreerd in het buitenlandschap van het huis.

OUTSTEEL, EEN PERFECTE INTEGRATIE
VAN UW WARMTEPOMP EN AIRCONDITIONING

Verfraait je omgeving

Voor velen onder ons is de tuin een echt verlengstuk van het huis geworden, waar elke vierkante meter belangrijk is.

In dit landschap waar meubilair en inrichting nu zorgvuldig worden gekozen, kan de installatie van een kale warmtepomp als lelijk worden ervaren.

Maar dat was vóór OUTSTEEL er was.

Beschermt jouw warmtepomp en airconditioning apparatuur

Omdat ze buitenshuis worden geïnstalleerd, worden warmtepompen en airconditioners vaak over het hoofd gezien of zelfs verwaarloosd.

OUTSTEEL zal ze beschermen tegen regen, sneeuw, wind, gebladerte, schokken... Met een warmtepomp of airconditioning omkasting wordt je woning opgewaardeerd en je apparatuur jarenlang beschermd.

Kies je eigen kleurtje

OUTSTEEL biedt eindeloze personalisatiemogelijkheden om te passen in jouw leefomgeving. Kies uit een waaier van kleuren en configuraties, en geniet van de veelzijdigheid van montage op de vloer of aan de muur.

Door hun robuuste ontwerp in gelakt gegalvaniseerd staal gaan ze lang mee zonder hun mechanische sterkte te verliezen.

Een gemakkelijke installatie en onderhoud

OUTSTEEL-systemen zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk te demonteren voor een goed onderhoud.

Het slimme ontwerp van OUTSTEEL maakt een snelle en eenvoudige montage mogelijk. Bepaalde modellen zijn zo ontworpen dat reiniging en onderhoud een fluitje van een cent zijn.

6 stijlen voor alle behoeften

OUSTEEL, 6 exclusieve modellen warmtepompafdekkingen, 100% geproduceerd in Frankrijk.

De OUTSTEEL collectie biedt 6 modellen om het motorblok van warmtepompen of airconditioners te bekleden, te verbergen en te beschermen. Deze laatste twee worden zo beter geïntegreerd in de buitenomgeving, in de tuin, aan de rand van het zwembad, op het terras of het balkon. Perfect om uw ruimte optimaal te benutten!

OUTSTEEL biedt 3 soorten afdekkingen met verschillende stijlen en functies:

  • volledige omkastingen, die het hele motorblok bedekken
  • de “kappen”, die alleen het motorblok bedekken
  • gedeeltelijke omkasting, die nog een deel van het motorblok laten zien

PROFITEER VAN EEN UITZONDERLIJKE KORTING

-20%
*geldig van 15 tot 31 oktober 2023