Handleidingen

Vénitian

Installatie en onderhoud

Met zijn Venetiaans geïnspireerde lamellen en afgeronde randen is VENITIAN een discrete metgezel met zachte lijnen. Zijn bovenblad in houtlook, dat plaats biedt aan enkele decoratieve voorwerpen en kleine planten, doet de daaronder verborgen warmtepomp of airconditioning vergeten.

Deze exclusieve creatie van OUTSTEEL is bovendien standaard voorzien van twee afneembare zijdeuren , waardoor het motorblok van de airconditioning nog gemakkelijker toegankelijk en te onderhouden is… VÉNITIAN, of hoe het nuttige met het aangename te combineren.

De OUTSTEEL warmtepomp- of airconditioningomkastingen, geproduceerd in Frankrijk, zijn gemakkelijk te installeren en bestendig. Dit zijn de stappen voor de installatie van het VÉNITIAN model:

Brousse

Installatie en onderhoud

Het model BROUSSE, ontworpen door OUTSTEEL, omhult het toestel volledig om het te beschermen tegen schokken en slechte weersomstandigheden en maximaliseert tezelfdertijd de luchtcirculatie die noodzakelijk is voor de goede werking ervan. BROUSSE past zich aan alle situaties aan (op de vloer tegen een muur, wandmontage, losstaand) en aan de meeste merken warmtepompen en airconditioners.

De OUTSTEEL warmtepomp- of airconditioningomkastingen, geproduceerd in Frankrijk, zijn gemakkelijk te installeren en bestendig. Dit zijn de stappen voor de installatie van het BROUSSE model:

Bubbles

Installatie en onderhoud

Met zijn afneembaar frontpaneel maakt BUBBLES een gemakkelijke toegang tot de warmtepomp of het airconditioningsysteem mogelijk om de door de regelgeving voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

De OUTSTEEL warmtepomp- of airconditioningomkastingen, geproduceerd in Frankrijk, zijn gemakkelijk te installeren en bestendig. Dit zijn de stappen om het model BUBBLES te installeren:

Colors

Installatie en onderhoud

Ontworpen rond een zwart frame, is COLORS een zelfdragende bescherming waarmee u uw warmtepomp- en airconditioningomkasting vrij kunt samenstellen. De kleuren van de zijpanelen en de bovenpanelen kunt u kiezen, COLORS past zich aan uw wensen aan.

De OUTSTEEL warmtepomp- of airconditioningomkastingen, geproduceerd in Frankrijk, zijn gemakkelijk te installeren en bestendig. Dit zijn de stappen voor de installatie van het model COLORS:

Cap

Installatie en onderhoud

De CAP warmtepomp- en airconditioningafdekking wordt aan de muur of op de vloer gemonteerd en biedt totale vrijheid van installatie en essentiële bescherming van uw toestel. Met dit “kap”-systeem wordt uw warmtepomp of airconditioner beschermd tegen UV, regen, sneeuw, enz.

De OUTSTEEL warmtepomp- of airconditioningomkastingen, geproduceerd in Frankrijk, zijn gemakkelijk te installeren en bestendig. Dit zijn de stappen voor de installatie van het CAP-model:

Cover

Installatie en onderhoud

COVER van OUTSTEEL, de eenvoudigste en voordeligste manier om uw warmtepomp of airconditioningsysteem te beschermen tegen de weerselementen (regen, sneeuw, UV, enz.). Het COVER-model, vergelijkbaar met een carport, beschermt het apparaat en camoufleert het.

De OUTSTEEL warmtepomp- of airconditioningomkastingen, geproduceerd in Frankrijk, zijn gemakkelijk te installeren en bestendig. Dit zijn de stappen voor de installatie van het COVER-model:

PROFITEER VAN EEN UITZONDERLIJKE KORTING

-20%
*geldig van 15 tot 31 oktober 2023